kontakt

Hi! It is I ...
________________________________________

MARKO KLEMEN SOVREE
mag. inž. kraj. arh.
Ljubljana | Slovenija

www.podezju.blogspot.si
e-mail: podezju@hotmail.com

since 17. 10. 2010
________________________________________

ALL PHOTOS AND WORDS ON PO DEŽJU ARE PROTECTED BY COPYRIGHT!
Pictures can only be used with prior consent of me (Klemen, author) and they have to be linked back to this blog. It is forbidden to use the pictures for commercial reasons.
All rights reserved.

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI PO DEŽJU X UTOPIAST
Organizatorja nagradne igre Po dežju x utopiast sta blog Po dežju in spletna trgovina utopiast (U Studio, Ljubljanska cesta 32, 8311 Kostanjevica na Krki).
Nagradna igra traja od 3. do 6. decembra 2017 na družabnem omrežju Instagram. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 15 let. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je strinjanje s pravili in splošnimi pogoji sodelovanja.
Za sodelovanje morajo udeleženci komentirati objavljeno fotografijo na Instagram profilu @klemen_podezju. V izboru bodo sodelovali le komentarji, ki so v skladu z navedenimi pravili.

Nagrade: Mleko Living Vaza (40 €), The Mama Kin zapestnica (42 €), Love, Ana Paperpot Set (16 €), utopiast darilna kartica (20 €) in Mleko Living notebook (18 €). Nagrade v tej nagradni igri niso predmet obdavčitve.
Nagrad ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado, prav tako niso prenosljive na tretje osebe.

Nagrajenci bodo izbrani naključno in o izboru ter prevzemu nagrade obveščeni 6. decembra na Instagram profilu @klemen_podezju.
Sodelujoči v nagradni igri organizatorjema dovoljujejo, da zbirata in obdelujeta njihove osebne podatke za namene izvedbe nagradne igre, obveščanja o nagradi in objave nagrajencev skladno s splošnimi pogoji. Pridobljeni podatki ne bodo posredovani ali razkriti tretjim osebam.
Nagradna igra ni na nikakršen način povezana, sponzorirana, podprta ali organizirana s strani podjetja Instagram LLC. Vsi podatki in informacije zahtevani za udeležbo v nagradni igri, bodo posredovani organizatorjema, in ne podjetju Instagram LLC. Za vsebino nagradne igre sta izključno odgovorna organizatorja.Siol.net | januar 2013The Lust List | marec 2013

Story | julij 2013


Siol.net | avgust 2013

Dom in stil | november 2013  
Grazia Slovenia | marec 2015            
.

Vse pravice so pridržane!. Zagotavlja Blogger.